Schiphol-vragenlijst open tot 27 oktober

Gemeente Uithoorn ervaart de lusten van Schiphol, maar zeker ook de lasten. Hoe groot zijn deze lusten en lasten nu precies? Om dat te onderzoeken staat sinds begin september een vragenlijst open. Inwoners van onze gemeente kunnen die nog invullen tot zondag 27 oktober 12.00 uur.

De gemeente, de raadswerkgroep en bewonersgroepen zetten zich namens alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel actief in om de overlast door Schiphol te verminderen. Met de vragenlijst wil de gemeente de situatie nu in kaart brengen. Zo krijgt de gemeente een goed beeld van de overlast die inwoners nu ervaren. De antwoorden versterken de eis om minder overlast en een betere leefomgeving voor alle inwoners van Uithoorn.

Geef uw mening

U kunt nog tot zondag 27 oktober 12.00 uur uw mening geven. Ga voor de vragenlijst naar uithoorndenktmee.nl/schiphol of scan de QR-code. Als u meedoet en uw gegevens invult, maakt u kans op een exemplaar van het boek Leven onder het Luchtruim van Thijs van den Boomen en Theo Baart. Uw antwoorden zelf blijven anoniem.

Afbeelding: QR code schiphol