09-07-2024 Ontwerpbesluit maatwerk - Hoofdweg 81 en 85, De Kwakel

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens burgemeester en wethouders van de gemeente Uithoorn bekend dat zij van plan is maatwerkvoorschriften vast te stellen. Door het opleggen van maatwerkvoorschriften kan het bevoegd gezag afwijken van de algemene regels voor milieubelastende activiteiten indien de situatie of de locatie van een inrichting hier om vraagt.

De maatwerkvoorschriften zullen worden opgelegd aan Scheurs Holland B.V. en hebben betrekking op het mogen afwijken van het verbod om brijn te lozen in het tweede watervoerende pakket. Brijn is afvalwater ontstaan als gevolg van het ontzouten van grondwater ten behoeve van de aanmaak van goed gietwater.

Zaaknummer: 11311155

Inzage

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op loket.odnzkg.nl  onder bekendmakingen en (digitaal) bij de gemeente Uithoorn, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn.

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen over de ontwerpbeschikkingen naar voren brengen via digitale formulieren op de website loket.odnzkg.nl. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Ebbehout 31, 1507 EA, Zaandam. 

Heeft u vragen over deze procedure of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op loket.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Naar aanleiding van recente uitspraken van de rechter wijzen wij op het volgende: Als u belanghebbende bent bij dit besluit kunt u ook beroep instellen als u geen zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van dit besluit. Het indienen van een zienswijze is wel aan te bevelen, zodat wij uw zienswijze kunnen betrekken bij het definitieve besluit.
Als u geen belanghebbende bent bij dit besluit kunt u alleen beroep instellen tegen de uiteindelijke beschikking als u een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp van dit besluit. 

Datum besluit 

Datum publicatie: 08-07-2024
Datum einde publicatie: 22-08-2024